Sejdiu: Jam i vetmi kandidat me duar të lira

0

Kandidati i AKR-së për kryetar në Komunën e Prishtinës, Korab Sejdiu është shprehur i http://cialisonline-genericrxed.com/ bindur se vizioni i tij për ta përfshirë gjeneratën e re në vendimmarrje do të dalë fitimtar më 3 nëntor.

Ai ka thënë se është i vetmi pretendent për Prishtinën, i cili i ka duart e lira http://viagranoprescription-buy.com/ për të vepruar në të mirë të qytetarëve.

Në një intervistë për “Epokën e re”, ai ka deklaruar se kandidatët e tjerë i kanë duart e lidhura nga njerëzit që qëndrojnë prapa tyre dhe viagra strengths se nuk mund të veprojnë në bazë të interesave të qytetarëve.

Sipas tij, disa nga kandidatët kanë probleme edhe me komunikimin me vendet e Quintit.

“Besoj se jam i vetmi kandidat që nuk kam hipotekë. Pra, jam i vetmi që nuk i kam duart e lidhura për të vepruar, nuk kam obligime ndaj askujt dhe nuk dirigjohem nga askush. Fakti që qëndroj në pozicione të mira me ambasadën amerikane, britanike, italiane apo me institucionet qendrore tregon se brand name cialis unë kam disa asete të cilat po i vë në shërbim të qytetarit që të tjerët nuk i kanë”, ka thënë Sejdiu.

Ai i ka kritikuar rivalët e tij që e kanë nisur fushatën zgjedhore para kohe, duke thënë se kjo dëshmon se ata nuk online pharmacy viagra janë të interesuar ta cialis eli lilly respektojnë ligjin.

Ndër të tjera, Sediu ka thënë se qëllimi i tij viagra without a prescription është të ketë një qasje të re ndaj menaxhimit të qytetit pasi, sipas tij, menaxhimi është shumë i rëndësishëm në funksionalizimin e jetës së qytetarëve.

/Sonila Duka/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here