Sasitë e teprta me ujë, alkool dhe kripë shkaktojnë vdekjen

0

Studimi më i fundit tregon se nga konsumini i 8.3 litrave ujë në një kohë të shkurtër mund të jetë shkak i cili sjell vdekjen. Uji është burimi kryesor për jetën tonë, por mund të jetë edhe ky një shkaktar i cili sjell vdekjen.

Jo vetëm uji por dhe nga konsumini i alkooolit të pastër me 480 ml, duket se është një dozë shumë e rëndë dhe tepër e rrezikshme për shëndetit tonë.

Sasi prej 225 gramësh kripë, shikohet edhe si jë sasi e cila mund të cojë deri në vdekje nëse konsumohet në ditë.

sa_me_pak_kripe_ju_ben_dem_per

Studiuesit këshillojnë që të konsumojmë me sasira të vogla sepse në të kundërtën ne do të bëhëmi shkaktarë të vetes sonë.

/Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here