Sarandë, 2 të arrestuar pasi grabitën një grua

0

Policia e Sarandës ka arritur të arrestojë dy persona, mbi të cilët rëndon akuza e grabitjes me dhunë ndaj një gruaje.

Policia e Sarandës ka arrestuar Llesh Leka, 28 vjeç nga Rubiku dhe Gjergj Ndoka,30 vjeç nga Lezha. Ata janë arrestuar nga policia vendase në afërsi të një hoteli në Sarandë.

Ka qenë pikërisht gruaja, e cila ra viktimë e grabitjes së dy të arrestuarve, ajo që ka denoncuar dhe identifikuar personat në fjalë.

/Laugert Qosja

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here