Rusia pengesë për futbollistin Kristian Nushi

0

Kristian Nushi nuk do të mund të ndihmojë skuadrën e tij St. Gallen, në ndeshjen e Ligës së Evropës ndaj Spartak Moskës, sepse këtë të drejtë ia kanë mohuar autoritetet ruse.

Arsyeja e pengesës së lojtarit Nushi është bërë pasaporta kosovare që ai zotëron, kjo pasi Rusia akoma nuk e ka njohur shtetin më të ri, Kosovën.

Në një intervistë, portieri i St. Gallenit, Denis Loparev ka deklaruar: “Nuk dua dhe nuk duhet që të përzihet politika në sport. Kristiani ka dashur të luajë edhe në një ndeshje evropiane dhe e ka pasur mundësinë ta bëjë këtë”.

/Bekim Bici/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here