Rrugët ku ndalohet qarkullimi i automjeteve

0

Papa Françesku do të zbresë në orën 9:30 në tokën shqiptare, ndërkohë që janë marrë masa për ndalimin e qarkullimit të automjeteve që në orët e para të mëngjesit të datës 21 shtator 2014. Do të bëhet ndalimi i qarkullimit të automjeteve nga ora 06:00-19:00 në të gjitha rrugëkalimet që të çojnë drejt sheshit “Nënë Tereza, Bulevardi Dëshmorët e Kombit dhe sheshit Skëndërbej. Akset rrugore në të cilat do të ndalohet qarkullimi i automjeteve janë:

* Rruga Ismail Qemali

* Rruga Themistokli Gërmenji

* Rruga Asim Zeneli

* Rruga Dervish Hyka

* Rruga Faik Konica

* Rruga Skerdilajd Llagami

* Rruga Mustafa Matohiti

* Rruga Jul Variboba

* Rruga Fatmir Haxhiu

* Bulevardi Zhan D’Ark

* Rruga Avdi Toptani

* Rruga Sheshi Sulejman Pasha në drejtim të Sheshit Skënderbej

* Rruga e Dibrës – Sheshi Skënderbej

* Rruga Urani Pano

* Bulevardi Zogu I në drejtim të Sheshit Skënderbej

* Rruga Dervish Hatixhe – Bulevardi Zogu I në drejtim të Shehsi Skënderbej

* Rruga Parku i Madh- Ibrahim Rugova

* Rruga Adem Jashari

* Rruga Lidhja e Prizrenit

* Rruga Perlat Rexhepi

* Rruga Abdyl Frashëri

* Rruga Frederik Shopen

* Rruga Nikolla Tupe

* Rruga Ismail Qemali

* Rruga Pjetër Bogdani

* Rruga Brigada e VIII

* Rruga Bulevardi Bajram Curri tek Kryqëzimi i Drejtorisë së Policisë së Qarkut Tiranë

* Rruga Myslym Shyri nga kryqëzimi me Rrugën Muhamet Gjollesha

* Rruga nga Kryqëzimi i Bankës drejt Sheshit

* Rruga e Durrësit nga Sheshi Shqiponja deri tek Muzeu Kombëtar.

/Objektiv.al/

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here