Rreshjet e shumta shkaktojnë probleme në rrugët e Kuksit dhe Tropojës

0

Intesiteti i shirave në të gjithë vendin ka sjellë probleme në disa akse rrugore. Shkarje gurësh e inerte të shumta ka patur në rrugën Kukës- Shishtavec, kryesisht në segmentin me problematik nga Ura e Zapodit deri në Topojan.

Shkarje gurësh e inerte ka patur edhe në rrugët Bajram Curri -Valbonë, Bajram Curri- Lekbibaj. Qarkullimi i mjeteve është bërë me vështirësi duke përdorur një korsi në segmente të caktuara. Mjetet e kompanive sipërmarrëse dhe të bashkive kanë punuar për largimin e inerteve, duke rivendosur qarkullimin për mjetet dhe udhëtarët.

L.K

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here