Rrëfimi i anglezes: Nuk u përdhunova shkova me dëshirë

0

25-vjeçari Muhamet Mullai, i arrestuar tri ditë më parë me akuzën e përdhunimit të një shtetasje angleze është lënë i lirë.

Pas hetimeve të bëra nga policia, ka rezultuar se rrëfimi i ngjarjes dhe deklaratat e anglezes ndryshonin sa herë që ajo merrej në pyetje, duke e bërë policinë që të dyshojë për rrjedhën e ngjarjes.

Pas insistimit të policisë ajo ka vendosur të rrëfeje të vërtetën, ku ka deklaruar se ka kryer mardhënie seksuale me shtetasin Mullai me dëshirën e saj, jo me dhunë.

/Elona Tereziu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here