Rinia “Jo dhe Jo” armëve kimike

0

Vazhdon protesta e nisur prej ditësh duke shënuar një masivim në pjesmarrjen e qytetarëve. Mijëra të rinj, student, nxënës dhe qytetarë të tjerë janë në sheshin para kryeministrisë të vendosur për të marrë përgjigjen “jo” nga kryeministri Rama.

protprotest 3

Të rinjtë shqiptarë të bashkuar për një qëllim, “jo” dhe “jo” armëve kimike të Sirisë.

protes 4

Studentët e drejtësi i bashkohen turmës, me kushtetutë në dorë ato kërkojnë drejtësi mbi të gjitha. Të dëgjohet thirrja rinore.

protest 6protets 5

Thirrjet e studentëve “jo armëve kimike “…

protest 2

protest 1

/Erilda Sulika & Osman Stafa /

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here