Rinas, “Alitalia” lë udhëtarët “në rrugë”

0

Shumë prej udhëtarëve që kishin blerë një biletë nga kompania “Alitalia” dhe prisnin të udhëtonin dje në destinacionin e zgjedhur kanë humbur fluturimin.

Ata denoncuan dje një rast që sipas tyre është i përsëritur me kompaninë “Alitalia”, e cila ka shitur më shumë bileta sesa kapaciteti i avionit.

Udhëtarët e mbetur në Rinas janë shprehur se nuk gjejnë vend në avion, ndonëse e kanë një biletë. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here