Rezultati i deritanishëm i numërimit të votave

0

Teksa procesi i numërimit  të votave është në vazhdim e sipër, rezultatet për zonat kryesore të vendit sipas përqindjeve të deritanishme të dy koallicioneve kryesore, Aleanca për Shqipërinë Evropiane ( ASHE) dhe Aleanca për Punësim , Mirëqënie dhe Intergrim (APMI). Ato vijojnë si më poshtë:

DIBËR

ASHE  51.62 %

APMI 45.4 %

ELBASAN

ASHE 56.3 %

APMI 41.4 %

FIER

ASHE 63.20 %

APMI 31.69 %

SHKODËR

ASHE 64.32 %

APMI 30.8%

LEZHË

ASHE 51.97 %

APMI 46.82 %

TIRANË

ASHE 56.28 %

APMI 40.01 %

KORCË

ASHE 58.4 %

APMI41 %

 

DURRËS

ASHE 55.7 %

APMI 42 %

 

GJIROKASTËR

ASHE 71.2 %

APMI28.5 %

VLORË

ASHE 65.9 %

APMI 32.2 %

KUKËS

ASHE 34.4 %

APMI 64. 6 %

/Najada Fosa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here