Rexhep Meta ka rrëfyer jetën e djalit të tij për herë të parë

0

Babai i kreut të LSI-së  Rexhep Meta ka rrëfyer për herë të parë në jetë historinë e djalit të tij.

Ai ka rrëfyer fëmijërinë, adoleshencën si dhe marrëdhëniet e djalit të tij me njerëzit.

Rexhepi ka treguar për lindjen e Ilirit, rritjen e tij, prapësirat dhe dëshirat e mëdha të djalit. Gjithashtu ai ka folur për historinë e  gjyshit të tij.

/Adisa Sida/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here