Reshjet e shiut, përmbytje në të gjithë vendin.

0

Reshjet e shiut kanë sjellë edhe pasojat e para. Përvec vështirësive në qarkullim, në zona të vecanta dhe problematike ka patur edhe përmbytje.

Nga një njoftim I Ministrisë  së Infrastrukturës dhe Energjitikës thuhet se kjo situatë nuk do mbarojë të paktën për 3 ditë. Sipas MIE 3 ditët e ardhshme do jenë dhe më problematike pasi është parashikuar të këtë reshje të shumta, erëra të forta dhe stuhi çfarë paralajëmron edhe përmbytje.

M.Ç

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here