“Rebelimi” i buxhetit të Italisë, Brexit në fokus

0

 

Përveç negociatave të vështira për daljen e  Mbretërsë së Bashkuar nga BE, Bashkimi Evropian është gjithashtu i zënë me një “rebelim” nga qeveria italiane kundër rregullave buxhetore. Për herë të parë në histori, buxheti i një shteti anëtar u refuzua paraprakisht.

14549558.12109252.46

Negociatat mbi paktin e migracionit të OKB-së gjithashtu shkaktojnë një përçarje më të thellë në BE. Disa shtete, përfshirë Austrinë, nuk duan të nënshkruajnë marrëveshjen dhe morën kritika massive.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here