Rasmusen vizitë në Kosovë

0

Kosova do të mirpresë sot sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Anders Fogh Rasmusen.

Gjatë vizitës së tij në Kosovë ai do të takohet me komandantin e KFOR-it, gjeneralmajorin Volker Halbauer dhe me përfaqësuesit kryesorë ndërkombëtarë në Kosovë, thuhet në njoftimin nga selia e KF0R-it.

Rasmusen do të takohet gjithashu edhe me kryeministrin Hashim Thaçi, ministrin e FSK Agim Çeku dhe me ministrin për Kthim dhe Komunitete, Dalibor Jevtiq.

 /Sonila Qazimi/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here