Rama-Thaçi: Mbledhje të përbashkëta të dy qeverive

0

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama gjatë vizitës së tij në Kosovë u shpreh se marrëveshja Kosovë-Serbi do i jap fund historisë së përgjakshme dhe do hapë një faqe të re në historinë e Shqiptarëve.

Ai gjithashtu theksoi se dy qeveritë do kenë marrëdhënie shumë të ngushta. “Ne kemi rënë dakordë që të fillojmë procesin e qeverisjes strategjike që do të thotë që qëllimet dhe objektivat do të përcaktohen në mbledhjen e përbashkët të të dy qeverive, ku çdo ministër do të jap llogari për projektet e përbashkëta”, tha Rama.

Ndër të tjera u fol edhe për rrjetin e gazit TAP dhe për realizimin e këtij projekti. “Kam besim të plotë në kryeministrin Edi Rama, për Shqipërinë evropiane”, u shpreh Thaçi.

/Ejup Lila/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here