Rama hap zyrën e Deputetit në Vlorë

0

Kryeministi Edi Rama ka mbetur i kënaqur nga tre të rinjë që janë shpallur fitues për menaxhimin e Zyrës së Deputeti në Vlorë.

Zyra e deputetit në Vlorë do të fuksionojë si një urë lidhëse mes qytetarëve dhe përfaqësuesit të tyre. “Sapo u çel zyra e depytetit në Vlorë, shumë i mbresuar nga tre të rinjtë  fitues të konkursit për administrimin e zyrës”, tha z. Rama.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here