Pushimet mos të kthehen në sëmundje për fëmijët tuaj

0

Mbyllja e shkollave  përkon me fillimin e pushimeve verore dhe një periudhë ndryshe nga  viti i gjatë akademik.

Familjet duhet tu mësojnë fëmijëve  sesi t’i  shpenzojnë pushimet e gjata që i presin.

Pushim nuk do të thotë tre muaj në det dhe udhëtime pafund.Pushimi më i mirë është ai i cili kalon nën praninë e librave.

Përgatituni fëmijëve tuaj një listë me libra.Para se t’i jepni  listën e librave mund t’i bëni një prezantim të shkurter mbi rëndësinë dhe dobinë e librit.Leximi  jo vetëm do t’i ndihmonte në formimin e tyre por do të kthehet në një shok të mirë veror për fëmijët tuaj.

 

/Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here