PS zhvillon sot konferencën me arkitektët e huaj

0

Ditën e sotme  pritet  të zhvillohet konferenca 2 ditore ”Shqipëria e Gjeneratës së Re”’, ku do të marrin pjesë  32  arkitektë, ekonomistë, planifikues urbanë, nga të gjitha shtetet  e botës.

Kjo konferencë organizohet nga Partia Socialiste me synim grumbullimin e eksperiencave  të suksesshme ndërkombëtare, në mënyrë që të gjenden zgjidhje me të mira për sfidat madhore të vendit tonë. Kjo konferencë do të fokusohet në ndërtimin e një modeli të ri për një zhvillim të qëndrueshëm urban dhe formësimin e një modeli të ri ekonomik për një zhvillim të qëndrueshëm të Shqipërisë.

Ata do të japin idetë e tyre për mënyrat se si mundet që pikat me problematike të transformohen rrënjësisht, për t’i kthyer ato në një industri që do të prodhojë punësim dhe sa më shumë të mira materiale.

/Ariana Saraçi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here