Provimi i Shtetit, marrin pjesë 530 mësues

0

Agjensia Kombëtare e Provimeve ka bëra gati listën prej 530 mesuesish të cilët do t’i nështrohen provimit të shtetit. Lista e mësusve është publikuar sot në “Gazetën Shqiptare”. Aty kandidatët do të gjejnë datën dhe orën e saktë të testimit sipas profilit përkatës.

Çdo mësues i cili do i nënshtrohet provimit duhet të paraqitet 40 minuta para provimit në zyrat e AKP-së i shoqëruar me letërnjoftim dhe faturën e pagesës së tarifës së provimit të shtetit për llogari të AKP-së.

Teza e provimit do të jetë e ndarë në dy pjesë: Pjesa pedagogjike me 40% të pyetjeve dhe pjesa profesionale me 60%.

/ Ejup Lila /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here