Protesoi dje ndaj Ramës edhe djali i ish-presidentit Mejdani

0

Protesta që  u zhvillua dje nga partia Demokratike ka qenë  i pranishëm edhe djali i ish-Presidentit Rexhep Mejdani, Denion Mejdani. Prania e tij ka qenë  një  befasi e protestës, pasi pikëpamjet e babit të  tij i cili është  një  nga figurat më  të  shqura të  së  majtës Shqiptare, ranë  në sy pikëpamjet politike kundra tw birit tw tij.

Siç shihet edhe në  foto, Denion Mejdani është  bashkuar protestës dhe ka pasur shumë  reagime mbi qëndrimin e tij ndaj qeverisë  Rama.

Denion Mejdani është  i përfshirë  në  Partinë  Demokratike pasi në  qeverisen e Sali Berishës, ai ka mbajtur një  post në  Administratën Shtetërore. Në  muajt e fundit ka qenë  shumë  i diskutuar mediakisht emri i tij, pasi ka pasur një  konflikt me Drejtoreshën e Doganave, gjë  që  solli edhe shkarkimin e tij nga puna.

96759

/Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here