Procedura të reja për tatimin e biznesin të vogël

0

Duke filluar nga viti i ardhshëm, procedura e tatimit të biznesit të vogël do të ndryshojë. Kështu, deklarimi i xhiros vjetore do të bëhet brenda datës 10 Shkurt, is buying viagra online legal ndërsa tatimi do të realizohet bazuar në xhiron vjetore të një viti më parë.

Ndërkohë, ish-ministri i viagra pulmonary hypertension Financave, Ridvan Bode, e order cialis ka refuzuar një viagra vs cialis reviews masë të tillë, pasi sipas tij, rrit kostot e këtyre bizneseve duke i detyruar ato që të pharmacy cialis 40 mg forum technician of canada mbajnë një ekspert kontabël drug in cialis për të gjitha faturat tregtare.

Ndërsa, zv/ministri i Financave, Ervin Mete, pharmacy online ka thënë se, deklarimi i xhiros brenda datës 10 Shkurt dhe fillimi i shlyerjes së cialis pharmacy tatimit nga muaji Mars do të ulë informalitetin. Biznesi i vogël deri më does viagra increase blood pressure sot ka paguar 1.5% buy levitra online të xhiros vjetore që ai deklaronte për dy vitet e shkuara.

Si pasojë e një situatë të tillë, nga 70 mijë biznese të vogla në vend, vetëm 27 mijë të vetëdeklarojnë të ardhurat dhe të paguajnë tatimin mbi të ardhurat.

/Xhevahir Qardaku/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here