Poston një post për ngjarjen në Paris, ISIS “paçi një ditë të mbarë”

0

E gjithë bota u trondit nga djegja e katedrales së Notre Damit në Paris, pasi ishtë një pjesë e kulturës botërorë, po bëhet një përpjekje për rindërtimin e saj, e gjithë bota po dhuron një shumë sado të vogël për të ndihmuar Francen për këtë realizim.
Por kjo tronditje nuk shfaqet tek shtetet islamike, ISIS duket se është mëse i lumtur për këtë tragjedi kulturore.
Në rrjetet sociale ISIS, ka postuar një poster ku shihet Katedralja në flakë, ndërsa në arabisht shkruhet: Paçi një ditë të mbarë!
Fotoja shoqërohej gjithashtu edhe me mesazhin: Ndërtimi i saj filloi në vitin 1163 dhe përfundoi në 1345. Është koha për të thënë lamtumirë politeizmit tuaj oratorik.

G.Baçi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here