Policia përplaset me banorët në Kuçovë

0

Në qytetin e Kuçovës banorët e një ndërtese janë përplasur me policinë private, pasi ata kanë tentuar të lirojnë objektin e banimit ku qëndronin këto familje.

Policia e Kuçovës, me një urdhër  të  dhënë nga  gjykata, kërkon lirimin e godinës me qëllimin kthimin e kësaj godine ish-pronarëve.

20 familjet që jetojnë në këtë godinë e kundërshtojnë vendimin e gjykatës dhe nuk pranojnë të largohen nga banesat e tyre.
/Ariana Saraçi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here