Pezullohen nga puna, shpërdorin detyrën

0

Një rast i ri mbi shpërdorimin e detyrës ka ndodhur në qytetin e Elbasanit ku dy punonjësit e administratës së gjykatës Shaban Dedja si dhe Emine Lami janë akuzuar me akuzën vepër penale për shpërdorim dhe vjedhje në detyrë. Të dy shtetasit kanë qënë nën hetim mbi këtë vepër penale.

Mësohet se akuza mbi dy punonjësit është shitja e pullave të përdorura gjatë disa mujave, ndaj qytetarëve të cilët kryenin kërkesë padi për në këtë institucion.

/Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here