Peticioni i artistëve, 50 firma për shpalljen e Teatrit Kombëtar monument kulture

0

 

Arti123

Pas dorëzimit të ftesave deputetëve dhe anëtarëve të këshillit bashkiak për takimin e 7 majit , një ditë më pas artistët janë pritur në takim nga kryetari i këshillit bashkiak, Aldrin Dalipi. Dalipi u premtoi transparencë në lidhje me Teatrin

 

Një ditë pas dorëzimit të ftesave deputetëve dhe anëtarëve të këshillit bashkiak për takim më 7 maj mbi të ardhmen e Teatrit Kombëtar, artistët janë pritur në takim nga kryetari i Këshillit Bashkiak Tiranë, Aldrin Dalipi.

Pas takimit kryetari i Sindikatës së Artistëve të Skenës dhe Ekranit, Alert Çeloaliaj dhe regjisori Robert Budina tregojnë ç’ndodhi në takim si dhe sqarojnë opinionin publik për projektvendimin e miratuar nga Bashkia Tiranë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here