Përmbarimi, policia përleshet me banorët

0

Tiranë – Tentativa e përmbaruesve për nxjerrjen jashtë një godine të disa familjeve që banonin prej vitesh aty ka degjeneruar në dhunë mes banorëve dhe policisë.

Policia private dhe përmbaruesit janë konfliktuar me anëtarët e 14 familjeve, pasi këta të fundit nuk pranonin të lironin godinën që ndodhet në rrugën “Margarita Tutulani” në zonën e Tiranës së Re.

Policia është detyruar të qëllojë me armë në ajër për të shmangur përplasjen e mëtejshme. Banorët që banojnë prej vitesh në një objekt pranë shkollës “Petro Nini Luarasi” kanë refuzuar të dalin nga godina, pasi sipas tyre personi që pretendon pronësinë ka dokumente të falsifikuara. Po sipas tyre, ai është person me pushtet.

E. T. / Objektiv

 

policia

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here