Pensionet, përfitojnë 119 ushtarakë, lista për 9 qytete

0

Instituti i Sigurimeve Shoqërore publikon pensionet për 119 ushtarakë, të dalë në lirim. Pjesa më e madhe e ushtarakëve përfitojnë pension të parakoshëm, ndërsa ata që i kanë plotësuar vitet e punës u është llogaritur pensioni i pleqërisë.

Kjo llogaritje është bërë në bazë të udhëzimit të ISSH-së dhe ligjit nr. 10142, datë 15.05.2009, për personat që e drejta për përfitim u ka lindur nga data 27.06.2009 e në vazhdim, ku janë përcaktuar procedurat e dorëzimit të dokumenteve dhe e caktimit të përfitimit.

Listën e plotë me emrat e përfituesve sipas ISSH-së e boton gazeta “Panorama”, sipas saj përfituesit janë nga Elbasani, Shkodra, Gjirokastra, Dibra, Vlora, Lezha, Durrësi, Fieri dhe Korҫa.

/Erilda Sulika/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here