‘Peace Mobile’, një telefon në ndihmë të myslimanëve

0

Mijëra arabë e kanë porositur tashmë këtë telefon. Ai quhet ‘‘Peace Mobile’’ dhe synon të lidhë të gjithë myslimanët në bootë.

Peace Mobile, apo Telefoni i Paqes, ofron një sërë aplikacionesh që kanë të bëjnë me jetën e përditshme dhe fenë.

Ai pritet të dale në shitje javën e fundit të muajit Ramazan. Lajmi konfirmohet nga agjencia e lajmeve ‘‘Arab News’’. Ky telefon cellular është një shpikje e Zakir Naik, tashmë i njohur ndërkombëtarisht për pikëpamjet e tij mbi Islamin.

peace-mobile-11

I pajisur me një aparat 5 megapixel dhe me një memorie prej 4GB, ndryshe nga smartphonet e tjerë, ‘Peace Mobile’ mund të ngarkojë video mbi islamin por edhe libra të Zakir Naik.

/Romina Qama/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here