PD, miting përmbyllës në Bulqizë

0

Partia Demokratike mbylli sot fushatën elektorale në qytetin e Bulqizës.

Në fjalën e tij, kryeministri Sali Berisha u kërkoi banorëve të këtij vendi të votojnë numrin 44 si alternativën më të mirë të mirëqenies.

Kreu i qeverisë premtoi se në 4 vitet e ardhshme do të ulë moshën e pensionëve të minatorëve.

“Votoni rritjen e punësimit, arsimimit dhe infrastrukturës. Unë ju garantoj se do të ketë zbritje të uljes së moshës 50 vjeç të minatorëve të Bulqizës”, u shpreh zoti Berisha.

Gjithashtu kryeministri nuk la pa përmendur rritjen e rrogave mestare. “Sipas reformave unë do të bëjë të mundur që rroga mesatare në vend të bëhet 350 dollarë”, tha kryetari i PD-së.

/Muzafere Dema/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here