Pasaporta të reja biometrike nga janari 2015

0

 

Ministri i Brendshëm, Sajmir Tahiri shprehet se nga janari 2015 qytetarët shqiptarë do të pajisen me pasaporta të reja biometrike dhe karta identiteti, të cilat do tu sigurojnë më shumë elemente të sigurisë së lartë.

Këtë deklaratë ministri Tahiri e bëri në konferencën e zhvilluar sot me tëmë “letërnjoftimet, siguria dhe shërbimet elektronike.”

 

/Objektiv.al/

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here