Pas shumë vitesh në të njëjtin vend e njëjta pozë

0

Dikush e ka pasion, dikujt tjetër i pëlqen të pozojë para aparatit e shumë të tjerë e bëjnë thjesht për një kujtim të bukur apo edhe për punë. Por të kapësh të njëjtin fragment sekondi pas 20 vitesh me të njëjtit njerëz në të njëjtin vend është diçka e mrekullueshme.

1

2

Është një prirje e re në mediat sociale, t’u riktheheshe pas shumë vitesh pozave të marra gjatë fëmijërisë. Është tepër zbavitëse dhe e paharrueshme.

3

4

E jo vetëm i njëjti pozicion, por edhe të njëjtat veshje.

5

6

291c641183d20e005a9b65d552a668f6_k

/ Izabela Zavalani /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here