Partia Demokratike zhvendoset sot zyrtarisht tek SHQUP

0

Shtëpia Qëndrore e Ushtrisë kthehet sot në seli të re të Partisë Demokratike. Administrata e selisë blu do zhvendoset gradualisht, por ndërkohë mësohet se ka filluar lëvizja e objekteve dhe lirimi i SHQUP.

SHQUP u shndërrua në selinë e Partisë Demokratike nga një vendim qeverie, i cili u mbajt i fshehtë, por në 15 gusht, ky ndryshim pronësie u firmos dhe nga presidenti Bujar Nishani.

Kjo çështje krijoi një përplasje mes qeverisë Berisha, e cila u akuzua se i dha këtë godinë  PD-së për të ngritur selinë ë e vet  dhe  Forcave të Armatosura, e cila ishte kundra këtij vendimi por edhe qeverisë se re Rama.

/Ariana Saraçi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here