Papunësia në Greqi arrin 27.9%

0

Në Greqi papunësia ka arritur nivelin rekord prej 27.9 % njoftoi zyra e statistikave ELSTAT

Në këtë shtet 2/3 e të rinjëve nën moshën  25-vjeçare janë pa punë. Gjatë muajit maj rekordi ishte mbi 1.4 milion ndërsa në qershor 174.709 vetaishin pa punë.

Shteti grek është zhytur në borxhe të mëdha dhe tani ka nisur të zbatojë masa të rrepta  të kursimëve dhe grekët janë në recesion për të gjashtin vit me rradhë.

/Adisa Sida/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here