Pakistan, rrëmbehet kandidati gjatë një tubimi elektoral

0

Djali i ish-kryeministrit pakistanez Yusuf Raza Gilani është rrëmbyer gjatë një tubimi elektoral në qytetin e tij, Multan.

Ali Haider Gilani u rrëmbye në një tubim gjatë një zjarri, i cili vrau sekretarin e tij personal dhe  plagosi të tjerë. Ai po kandidon në dy njësi zgjedhore si kandidat i pavarur, gjithashtu është anëtar i Partisë Popullore të Pakistanit e cila i përfundoi pesë vitet e saj në qeveri.

Vëllai i kandidatit të rrëmbyer në një deklaratë për shtyp shprehet në qoftë se vëllai i tij nuk kthehet deri në mesnatë,  familja e tyre do të anullojë të gjitha fushatat në fushën e Multanit, madje edhe zgjedhjet elektorale në këtë zonë, pasi kjo do të ketë një ndikim të madh në votim.

/ Jola Llozhi /

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here