OEK memorandum bashkëpunimi me Greqinë

0

Oda Ekonomike e Kosovës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Asociacionin e bizneseve ndërkombëtare greke në Selanik, e cila përbëhët nga 590 anëtarë të profileve të ndryshme ekonomike.

Kryetari i OEK-ut, Safet Gërxhaliu ka thënë se pas nënshkrimit të këtij bashkëpunimi do të ketë edhe efekte positive duke theksuar se ky memorandum vjen për përshpejtimin e procesit të bashkëpunimit në proceset integruese, ekonomike, rajonale dhe evropiane.

“Jemi këtu për të ndërtuar urat e bashkëpunimit të cila do të japin efekte pozitive për të dyja palët dhe dua të besoj se ky hap i bashkëpunimit ekonomik do të përshpejtojë proceset ekonomike dhe politike”, tha ai.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here