Një mbrekulli nga Zoti, vogëlushja e destinuar për të mos ecur kurrë, ngrihet në këmbë.

0

Një vajzë 2-vjeçare e quajtur Keira Hockley në Australi u diagnostikua me citomegalovirus kongjenital, nëntë muaj pas lindjes së saj. Ajo gjithashtu kishte lindur e shurdhër dhe me autizëm.
Vajza e cila sipas doktorëve nuk kishte shpresa për të ecur, mbrekullon familjen e saj. Vogëlushja merr disa hapa të sigurt nëpërmjet guzhinës dhe dhomës së ndenjes.
Prindërit mëse të lumtur hedhin vidjon e vajzës së tyrë në Facebook duke shkruajtur: “O Zot, vërtet po ndodh! Nuk mund ta besoj!”.

G.Baçi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here