Një 92-vjeçar martohet me një 22-vjeçare

0

Një burrë 92-vjeçar nga Iraku martohet me një grua me diferencë moshe 70 vjet . Muslai Mohammed, një nga figurat më të shquara në fshatin e  tij vendosi të martohet 3 vjet pas vdekjes së gruas se parë, e cila ka vdekur në moshën 58-vjeçare.

‘’Më kujtohet kur më vdiq gruaja, askush s’ishte atje  për të ndarë diçka me mua. Dëshiroja t’ia kaloja mirë, të kënaqesha, por ishte e pamundur. Më pas Zoti ma solli atë, vetëm për kënaqësinë time . Është një gjë e keqe apo e mirë?’’, tha ai.

Muna al-Jabouri, gruaja e tije  re, tha: ’’Pranova të martohem me të kur pashë foton e tij dhe e kuptova që ai ishte fati im’’-raporton Katie Lamborn.

/Izabela Zavalani/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here