Nise udhëtimin tënd nga Shqipëria jonë

0

Agjensia Kombëtare e Turizmit në bashkpunim me Federatën Shqiptare të Rafting ka nisur një tur për të promovuar bukuritë mahnitëse të kanioneve të Osumit, nën moton: “Nise udhëtimin tënd nga Shqipëria jonë”.

Në kuadër të këtij promocinoni, pak ditë më parë u organizua një udhëtim madhështor në këto kanione, të cilat cilësohet ndër më uniket dhe madhështoret në Evropë.

Kanionet e Osumit gjenden në Skrapar. Në një prej zonave më malore të këtij rrethi ato janë konsideruar si kanionet madhëshore të cilat shtrihen  rreth 13 km dhe me një jetëgjatësi prej 3 milion vitesh.

Në këtë promocion morën pjesë edhe një grup gazetarësh, për ta bërë këtë promovim sa më real e për ta sjell me pranë publikut.

/Sonila Qazimi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here