15.6% e shqiptarëve kanë kompjuter në shtëpi

0

Të dhënat e Unionit në Shqipëri tregojnë se krahasuar me vitin 2005 në familjet shqiptare është shtuar numri i kompjutrave personalë.

Numri është rritur 2 herë më shumë dhe në 100 familje 15.6 kanë një kompjuter personal. Në Maqedoni 60.3% familje kanë kompjuter në shtëpi dhe 49.2% kanë lidhje me internetin.

Ndërsa në  Kosovë 11.3% familje kanë kompjuter në shtëpi dhe 7.5% kanë lidhje interneti.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here