Në dhjetor përfundon autostrada Prishtinë-Shkup

0

Këtë vit në mujin dhjetor pritet të përfundojë autostrada Prishtinë- Shkup e quajtur autostrada “Ibrahim Rugava”.

Zyrat e kësaj kompanie thonë se moti ka mbajtur mirë dhe ka mundësi të mbarojmë projektin para afatit të caktuar.

Shumë punëtor dhe makina janë angazhuar për të kryer punimet finale në tre seksionet e mbetura të autostradës.

Zëdhënësja e “Bechtel&Enka” ka thenë : autostrada do të përfundoj në fshatin Besi, ashtu sic është parashikuar në kontratë se askush nga qeveria nuk kam biseduar për mundësinë e vazhdimit të asaj.

Kompania “Bechtel &Enka” ka dhënë nga buxheti më shumë se 800 milionë euro për ndërtimin e autostradës Prishtinë-Shkup.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here