Ndërhyrjet e BSH-së pa efekt

0

Ekspertët thonë se masat e Bankës Qendrore për të nxjerrë ekonominë nga kriza zbehen nga niveli i lartë i pasigurisë që kanë individët dhe biznesi.

“Niveli i perceptimit të rriskut që kanë bankat tregtare në Shqipëri kur japin kredi, cilësia e kërkesës për sa i përket kredisë nga planet e biznesit ose nga investime të mundshme. Gjithashtu shumë pikëpyetjeve dhe paqartësive që ka e ardhmja e ekonomisë shqiptare, për dy ose tre vitet që vijojnë, qoftë në raport me ndikimin e krizës ose në raport me mënyrën se si disa sektorë kryesorë të saj do ta kenë të ardhmen”, tha Ardian Civici, ekspert i ekonomisë.

/Muzafere Dema/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here