“My light future” në mendimet e fëmijëve shqiptarë

0

“My Light Future”, projekti i artistes Aleksandra Stratimirovic mbërrin në Tiranë në datat 18-30 Maj 2013.

Ky projekt publik i dedikohet botës së fëmijëve dhe ka për qëllim të krijojë një hapësirë ku e gjithë shoqëria të mund të gjejë  këndvështrimet e fëmijëve për botën, nga mosha 3 deri në 7 vjeç. Mendimet, imagjinatën dhe pritshmërinë e tyre për të ardhmen.

“My light Future” para ardhjes në Shqipëri bëri prezantimin e saj dhe në Bolonja të Italisë me rastin e panairit ndërkombëtar të librit për fëmijë.

/Najada Fosa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here