Mungesë uji në Durrës

0

Edhe pse sezon pushimesh verore, në muajin më të nxehtë të verës, në plazhin e Durrësit mungon uji i pijshëm.

Furnizimi me ujë haset si problem në zonën e Plazhit, në Plepa dhe në Malin e Robit.

Ky defekt pritet që të ndikojë tek pushuesit e plazheve dhe bizneset e zonës. Madje, në zonën e Golemit një pjesë e tyre janë larguar.

Ky problem është shfaqur çdo vit në Durrës duke dëmtuar kështu imazhin e tij kundrejt pushuesve.

/Irida Vata/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here