Mubarak: Historia do të më gjykojë drejtë

0

Ish-lideri i Egjiptit, Husni Mubarak tha në intervistën e tij të parë me median, që pas largimit në shkurt të 2011-ës, se Presideni Muhamed Mursi po përballet me një punë të vështirë dhe është shumë herët për të gjykuar performancën e tij.

Ai është një president i ri i cili po kryen misione të vështira për herë të parë, ne nuk duhet ta gjykojmë”, deklaroi Mubarak në gazetën El- Watan ditën e shtunë

Mubarak tha: “ Historia do të gjykojë dhe unë jam i sigurt se brezat e ardhshëm do të më shikojnë me të drejtë”. Si president i Egjiptit prej 30 vitesh, ai u shpreh i mërzitur se Egjipti po kalon një krizë ekonomike.

/Irida Vata/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here