Mourinho: Ozili një ndër dhjetë futbollistët më të mirë

0

Jose Mourinho, trajneri aktual i Çelsi-t është shprehur për mediat se: Ozil është unik. Nuk ka asnje kopje të tij, madje është ndër dhjëtë më të mirët e botës.

Mourinho vlerësoi performancën e gjermait gjatë rrugëtimit  në Madrid. “Me vizionin e tij të lojës dhe vendimet që ai merrte bëri që gjërat të jenë më të lehta  për mua dhe shokët e tij.” – u shpreh trajneri portugez, duke e konsideruar një gabim qe e kanë lënë të largohet.

/Jonida Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here