Moody’s ul vlerësimin nga 3 A në AA1

0

Të premten Agjensia Moody’s uli klasifikimin për performancën e bankave europiane nga 3 A në AA1.

Agjensia Moody’s deklaroi se një lëvizje e tillë erdhi për shkak të rrezikut të rritur në kushtet e rikapitalizimit të qendrave financiare.

Drejtuesit e institucioneve europiane të fianancave e vlërësojnë se ky është një process që po prek shumë vende të botës dhe pranuan se rregullimet nuk vijnë si një surprizë nisur nga ndryshimet e klimës ekonomike në botë.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here