MM: Përfundon me sukses dërgimi i armëve në ndihmë të Irakut

0

Ministria e Mbrojtjes njofton se ka përfunduar me sukses operacioni i dërgimit të ndihmës me armë dhe monunicione në ndihmë të qeverisë së Irakut. “Shqipëria edhe një herë tjetër dëshmoi se është në krah të mbrojtjes së vlerave të demokracisë dhe paqes”.

Po ashtu Ministria e Mbrojtjes, Mimi Kodheli u ka dërguar një letër falenderimi të gjithë homologëve të saj, të vendeve të cilët kanë kontribuar në këtë operacion. Shtetet që kanë dhënë këtë kontribut janë; forcat e armatosura të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Mbretëria e Bashkuar, Kanada, Danimarka dhe Australia.

/Objetkiv.al/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here