Microsoft 3D

0

Microsoft ka publikruar ekranin më të ri me prekje në të cilën tregohen pamje 3D, që mund të ndjehen dhe manipulohen

Projekti kombinon një panel të sheshtë LCD me sensorë forcë dhe një krah robotik, që lëviz para e mbrapa. Firma thotë se, duke kontrolluar se sa shumë rezistencë ka një përdorues mund të stimulojë formën dhe peshën e objekteve të treguar në ekran.

Microsoft shton se pajisja mund përdoret për shërbime mjekësore dhe për  përdorime të tjera si lojëra, etj.

Puna për projektin po kryhet nga firma Redmond afër Seattle.

/Amela Shehi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here