MF përfundon afati i deklarimeve online

0

Sot ka përfunduar afati i deklarimit online në faqen e Ministrisë së Financave nga bizneset që pretendojnë detyrimet prej qeverisë.

Burimet zyrtare nga kjo ministri bëjnë të ditur se  kanë  ngritur një grup pune  që po verifikon deklarimet dhe do të nxjerrë një vlerësim përfundimtar.

Ministria e Financave në deklaratën e përbshkët me komisionin e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) të vendit tonë  kanë deklaruar  një vlerë paraprake prej 56 miliardë lekë detyrime që ka qeveria ndaj biznesit. Megjithatë vlera perfundimtare do te raportohet ne fund te muajit nentor nga kompania e auditimit Deloitte.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here