Mesila Doda: Padurimi, këshilltari më i keq në politikë

0

Deputetja e Partisë  Demokrtatike, Mesila Doda, i ka quajtur takimet e punës së qeverisë së ardhshme “Rama” si “pjellë padurimi”.Gjate dhënies së opinionin të saj në Facebook, ajo niset nga takimi i ministrit të  ardhshëm Saimir Tahiri me homologun e tij italian.

“Po sikur….Meta të tërheqë mbështetjen; Edi Rama të besojë se ka një kandidaturë tjetër më të mirë, kandidatura të mos kalojë dot në Parlament a në Presidencë…Për çfarë dhe me ç’tagër e bëri takimin?! Këto janë të vetmet raste kur Kryeministri turk takon një homolog “në të ardhmen” – kur ministri i Brendshëm italian takon një kandidat për homolog “në të ardhmen.”

Më tej, Doda thekson: “Përtej faktit që këto takime janë formalisht jokorrekte – si të paveshura me fuqi ligjore dhe kushtetuese –  nga ana substanciale janë thellësisht të difektuara.

‘’Kjo që po shohim është një skenar,  pjellë e padurimit dhe dihet që në politikë ky është këshilltari më i keq’’

/Pamela Kulla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here